Gerber Center-Drive multiverktyg

1495:-
Modell: GERBER-CDM
Lagerstatus: 6
 
Gerber Center-Drive är ett multiverktyg för krävande användare! Den revolutionerande designen erbjuder kompromisslös prestanda tack vare innovationen Center Axis Tech som centrerar skruvmejseln vilket ger maximalt vridmoment i alla lägen – precis som en riktig skruvmejsel!
Mer om Center-Drive
Gerber gjorde en undersökning bland användare av multiverktyg och frågade vad man använde mest på sitt multiverktyg. Svaret var kniven, tången och skruvmejseln. Därför har de placerats extra lättåtkomligt.

Center-Drive är designad och tillverkad i USA för riktiga utmaningar och fungerar som ett riktigt verktyg. Den smarta enhandsmanövreringen låter dig antingen snärta ut eller skjuta ut tången, öppna upp knivbladet (som är ca 30% längre än de flesta konkurrerande modeller) eller fälla ut bitsskruvmejseln.

Skruvmejseln har riktiga standardbits som de flesta redan har i sin verktygslåda. Det kommer med två bits färdigt monterade vid leverans. Bitsen hålls fast i bitshållare tack vare en magnet som också gör att metallskruvar sitter kvar på bitset vilket underlättar vid montering.

Tången är designad tillsammans med en verktygstillverkare i USA för att bli perfekt. Det sitter hårdmetallskär i avbitartången som har tre sidor och då alltså går att rotera och byta om de skulle slitas eller gå sönder. Tången är också fjäderbelastad så den ligger extra skönt i handen och blir lättare att hantera.

Knivbladet är 8,2 cm (3,25″) långt och tillverkat av 420HC stål. Just längden skiljer det från mängden.
13 funktioner:

Tång med utbytbara skär för avbitartången
Knivblad 8,2 cm långt
Bitsskruvmejsel med två bits
Ögla för att fästa snöre i
Vågtandat knivblad
Fil
Litet bräckjärn med
kapsylöppnare
Spetsigt petverktyg
Nylonhölster som kan bäras horisontellt eller vertikalt med plats för bitsmagasin