Infitech - Ruger PC Carbine ARL Chassi

5995:-
:
Modell: INF-RPCCARL1
Lagerstatus: 3
 
FÖRBOKNING - Förväntad leverans: Juni 2023

ARL Chassit revolutionerar Ruger PC Carbine plattformen och öppnar upp en helt ny värld av specialanpassning!

Detta chassi för upp Ruger PC Carbine sida vid sida med 9mm ARs, genom att kombinera den slitstarka pålitligheten av Rugern med modifierbarheten och eftermarknadsstödet från AR plattformen.

Designen är baserad på en standard AR15 lower receiver, som har blivit kraftigt om-designad för att använda Rugern som "upper receiver", vilket ger den samma ergonomi som en AR samtidigt som den använder standard AR15 trycken, säkringar och magasinspärrar för att ge användaren tillgång till det massiva urvalet av eftermarknadsdelar. Alltifrån grundläggande mil-spec delar till den absoluta toppen av match-trycken.

Utöver detta så har chassit även en löstagbar bakdel, vilket ger användaren möjlighet att byta mellan olika kolvmonteringsalternativ inom loppet av några minuter.

Trots att chassit är mer omfattande och innehåller fler funktioner, så har vi även lyckats göra det 60g lättare än våran tidigare modell. Eftersom man ersätter fler originaldelar än det tidigare så blir dock viktvinsten större än så i slutändan.


Chassit använder följande standard AR15 delar:
Trycke
Säkring
Magasinspärr
Pistolgrepp
Buffertub/kolv


Tillgänglig i 2 versioner:

- Tomt chassi, inga interna delar: Denna version innehåller nedast chassit och dem delar som behövs för att montera det. Det kommer inte med några interna delar så som trycke, magasinspärr, fjädrar osv. Det är det perfekta valet om du vet exakt vad du vill ha och önskar att plocka ihop det perfekta chassit på egen hand.

- Komplett med mil-spec magrelease och tryckesdelar: Utöver chassit och delar för installation, så inkluderar denna också alla interna delar som behövs såsom tryckesdelar, magasinspärr, säkring, fjädrar osv. Det är det perfekta valet om du inte vill behöva tänka på alla smådelar som behövs utan bara vill ha ett komplett kit. Du känner däremot inte behovet av något extra speciellt, känslan och funktionaliteten i ett vanligt mil-spec trycke duger alldeles utmärkt för dina behov. Externa delar så som pistolgrepp och buffertub/kolv ingår ej.


Specifikationer
Vikt: 390g
Ytbehandling: Svart
Material: 6061-T6


OBS: Kan använda alla AR15-kolvar, inklusive tumhålsversioner.

OBS: Chassit har testats felfritt med Mil-spec trycken samt fleralet eftermarknadsmodeller, men pga den stora mängden variationer kan vi inte garantera att alla trycken passar utan modifikationer.

OBS: Ingen av modellerna kommer med pistolgrepp eller buffertub/kolv, du behöver komplettera med dessa delar för att få ett komplett chassi.

OBS: Den manuella slutstycks-spärren som satt framför originaltrycket finns inte längre på detta chassi. Sistaskotts-spärren fungerar dock fortfarande, och kan manövreras manuellt om så önskas.

OBS: Mindre inpassning kan behövas.